Uw verzekeringen goed geregeld bij HVMS

U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring met het verzekeren van VvE’s
Deskundige hulp bij schade aan uw VvE
Altijd een persoonlijk en vast aanspreekpunt die uw VvE door en door kent

Laat het verzekeren van uw VvE gerust aan ons over!

Een aantal verzekeringen zijn van groot belang voor uw VvE. Zoals een opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Maar iedere VvE is uniek. Daarom adviseren we u graag over de verzekeringen die het beste bij uw VvE passen. Bovendien moet uw VvE en de eigenaren aan een aantal eisen voldoen, bijvoorbeeld met betrekking tot uw elektrische installaties. Daar helpen we u ook graag mee. Zodat u hier geen omkijken naar hebt en zeker weet dat het goed geregeld is!

Dit is wat we voor u doen

w

We adviseren u over de verzekeringen die het beste bij uw VvE passen

Z

Om écht goed verzekerd te zijn voor schade, zorgen we ervoor dat uw VvE voldoet aan alle eisen van de verzekeraar. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij uw VvE. Onze specialisten zorgen ervoor dat dit wel het geval is.

s

Ook wanneer het niet meezit staan we voor u klaar. We zorgen voor een goede en snelle afhandeling van schades en dat u krijgt waar u recht op hebt

Daarom HVMS!

Persoonlijke service

Een persoonlijke dienstverlening staat bij Quorum centraal. Dit betekent niet alleen dat we onze service inrichten op basis van uw wensen, maar ook dat u altijd persoonlijk contact hebt met een vast aanspreekpunt. Iemand die u en uw vastgoed goed kent. En mocht u het fijn vinden met ons aan tafel te zitten, dan bent u altijd welkom bij ons op kantoor.

We leveren maatwerk

Het belangrijkste vinden we dat onze dienstverlening 100% aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Deskundig advies

Bij vastgoedbeheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe u bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw VvE.

Onze klanten aan het woord

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw woning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.