U zit zeker bij HVMS!

Bij HVMS kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met het beheer van uw VvE. Wij staan bekend om onze persoonlijke dienstverlening op het gebied van verzekeringen, (bedrijfs)makelaardij en vastgoedmanagement.

Dit vinden we belangrijk

PERSOONLIJKE AANDACHT

Iemand die uw VvE door en door kent kan u het beste helpen met het beheren ervan. Daarom staat persoonlijke aandacht bij HVMS voorop.

PASSIE VOOR ONS WERK

Bij HVMS halen we veel energie uit het ontzorgen van onze klanten. Onze specialisten vinden niks mooier dan bijdragen aan een gezonde VvE en veel woonplezier. We hebben passie voor ons werk en doen het daarom ook goed!

Z

COMPLETE ONTZORGING OP MAAT

Bij HVMS vinden we het belangrijk dat u uw regelzaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Dus nemen we het ontzorgen van onze klanten heel serieus. Zodat u geen omkijken heeft naar het beheer van uw VvE.

GEWOON EEN GOEDE SERVICE

Bij HVMS staan we onze klanten bij vanuit de gedachte: ‘Zo zou ik het ook voor mijn familie en vrienden regelen!’ We zetten nét dat ene stapje meer voor u, omdat we weten dat juist die een groot verschil kan maken!

HVMS verzekeren

Uw verzekeringen voor uw VvE goed regelen? Daar helpen onze collega’s van HVMS u graag bij met een persoonlijk advies op maat!

HVMS wonen

Ook op het gebied van makelaardij kunnen we van alles voor u betekenen. Bovendien vindt u hier ook ons actuele aanbod aan koop- en huurwoningen!

Maak kennis met onze knappe koppen

Arjan Metselaar

Arjan Metselaar

Directeur VvE-beheer

Lucas Wallet

Lucas Wallet

Technisch manager

Frank Schut

Frank Schut

Accountmanager

Danielle de Heer

Danielle de Heer

Verhuurmedewerker

Hier kunt u ons vinden!

Paltrokstraat 20, Zaandam