Een meerjaren onderhoudsplan op maat bij HVMS

U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en bouwkundige kennis
Uw VvE in goede conditie met een meerjaren onderhoudsplan op maat
Altijd een persoonlijk en vast aanspreekpunt die uw VvE door en door kent

Uw meerjaren onderhoudsplan in goede handen

Goed onderhoud van uw VvE is van groot belang en kan veel onnodige kosten voorkomen. Daarom voeren we nauwkeurige inspecties bij u uit, adviseren we u en stellen we in samenspraak een plan van aanpak op voor het uitvoeren van groot onderhoud. Het leveren van maatwerk vinden we enorm belangrijk. Zodat het onderhoud goed kan worden uitgevoerd en aansluit bij de wensen van het bestuur en alle leden.

Dit is wat we voor u doen

We voeren inspecties op locatie uit en gaan met u in gesprek over de wensen met betrekking tot onderhoud

w

Deskundig advies over het onderhoud van uw VvE kunt u gerust aan onze specialisten overlaten

We stellen een duidelijk en uitgebreid meerjaren onderhoudsplan met u op en staan u bij in de realisatie ervan

i

Alle administratie die hierbij komt kijken houden we nauwkeurig voor u bij

Daarom kiezen voor HVMS!

Service op maat

Iedere VvE is uniek. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening volledig aansluit bij de wensen en behoeften van uw VvE. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Deskundig advies

Bij VvE-beheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe u bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw VvE.

Persoonlijk aanspreekpunt

Voor VvE’s is het belangrijk en prettig om een direct aanspreekpunt te hebben. Daarom staat bij Quorum een persoonlijke service centraal. U heeft snelle en directe lijnen met uw persoonlijke aanspreekpunt op ons kantoor. Iemand die precies weet wat er speelt binnen uw VvE en het complex goed kent. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Onze klanten aan het woord

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw woning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.