Efficiënte informatievoorziening en communicatie

U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis van VvE-beheer
Snelle communicatie en directe lijnen met onze specialisten
Altijd een persoonlijk en vast aanspreekpunt die uw VvE door en door kent

Kies voor een optimale informatievoorziening!

Wanneer u een vraag heeft met betrekking tot uw VvE wilt u snel antwoord. Dat begrijpen we bij HVMS. Daarom krijgt uw VvE één vast aanspreekpunt die overal van op de hoogte is. Zodat u snel en goed geholpen kunt worden. Bovendien zorgen we ervoor dat alle belangrijke documenten en informatie inzichtelijk is en snel wordt verspreid. Zodat u hier geen omkijken naar hebt!

Dit is wat we voor u doen

i

Het beheren, actualiseren en verspreiden van documenten

Z

We staan altijd voor het bestuur en alle leden klaar om te helpen en te adviseren op het gebied van communicatie en informatie

w

We zijn het persoonlijke aanspreekpunt voor uw VvE, onze deur staat altijd open voor u

p

We zorgen voor een efficiënte en duidelijke communicatie en informatievoorziening

Daarom kiezen voor HVMS!

Service op maat

Iedere VvE is uniek. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening volledig aansluit bij de wensen en behoeften van uw VvE. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Deskundig advies

Bij VvE-beheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe u bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw VvE.

Persoonlijk aanspreekpunt

Voor VvE’s is het belangrijk en prettig om een direct aanspreekpunt te hebben. Daarom staat bij Quorum een persoonlijke service centraal. U heeft snelle en directe lijnen met uw persoonlijke aanspreekpunt op ons kantoor. Iemand die precies weet wat er speelt binnen uw VvE en het complex goed kent. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Kies ook voor de zekerheid van HVMS!

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw woning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.