Uw VvE-beheer in goede handen met de diensten van HVMS

Complete ontzorging met betrekking tot het beheer van uw VvE
Persoonlijk contact met onze experts bij al uw vragen
Altijd een maatwerkoplossing die aansluit bij uw wensen

Dit is wat we voor u doen

Bij HVMS kunnen we u met alles wat bij het beheer van uw VvE komt kijken helpen. Een overzicht van onze diensten vindt u hier!

Administratief beheer

Een nauwkeurige administratie is van groot belang voor een goed werkende VvE. Onze specialisten zorgen voor een nauwkeurige administratie, zodat u hier geen omkijken naar hebt.

Financieel beheer

Een betrouwbare professional die uw financiële administratie verzorgt? Daar kunt u op rekenen bij HVMS. Nauwkeurigheid en kwaliteit staan voorop!

Informatie en communicatie

Duidelijke en inzichtelijke communicatie en informatievoorziening. Een uitdaging bij iedere VvE, maar wel van groot belang. Bij HVMS zorgen we voor duidelijke en heldere communicatie.

Meerjarenonderhoudsplan

Goed onderhoud van uw VvE is van groot belang en kan onnodige kosten voorkomen. Onze specialisten stellen samen met u een meerjaren onderhoudsplan op maat samen!

Technisch beheer

Met klachten of storingen wilt u goed en snel geholpen worden. Met de specialisten van HVMS kunt u daarvan op aan!

Verzekeringen

De verzekeringen van uw VvE zijn van groot belang. Iedere VvE is uniek en daarom helpen we u graag met een deskundig verzekeringsadvies op maat! En ook bij schade staan we voor u klaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U dag en nacht zorgen moeten maken over uw VvE, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom is het wel zo’n fijn idee dat het beheer ervan in goede handen is. Bij een partij die u maatwerk kan leveren, eventueel kan helpen met een deskundig advies en jarenlange ervaring heeft met alles wat bij het beheer van uw VvE komt kijken.

Arjan Metselaar –  Directeur VvE-beheer

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw huurwoning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.