Uw administratief VvE-beheer in goede handen

De zekerheid dat uw administratie klopt en actueel is
  U kiest zelf hoe we uw administratief beheer vormgeven
Altijd een persoonlijk en vast aanspreekpunt die uw VvE door en door kent

Laat uw administratief VvE-beheer gerust aan ons over!

Een nauwkeurige administratie is van groot belang voor een goed werkende VvE. Maar dat is tegelijkertijd ook een behoorlijke klus. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en werken bovendien zeer zorgvuldig. We kijken graag samen met u hoe we uw VvE hierin het beste kunnen ondersteunen. Zodat u hier geen omkijken naar heeft en zeker weet dat het goed geregeld is.

Dit is wat we voor u doen

Het organiseren van de jaarlijkse Algemene ledenvergadering

i

We verzorgen een juiste documentatie van de ledenvergadering

Z

We ontzorgen u op het gebied van ledenadministratie, zoals het bijhouden van het register en informeren van een nieuwe eigenaar.

Verzorgen van de correspondentie voor de VvE en het garanderen van de inzichtelijkheid van informatie voor alle leden.

Daarom kiezen voor HVMS!

Service op maat

Iedere VvE is uniek. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening volledig aansluit bij de wensen en behoeften van uw VvE. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan administratieve taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Deskundig advies

Bij VvE-beheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe u bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw VvE.

Persoonlijk aanspreekpunt

Voor VvE’s is het belangrijk en prettig om een direct aanspreekpunt te hebben. Daarom staat bij Quorum een persoonlijke service centraal. U heeft snelle en directe lijnen met uw persoonlijke aanspreekpunt op ons kantoor. Iemand die precies weet wat er speelt binnen uw VvE en het complex goed kent. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Onze klanten aan het woord

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw woning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.