VvE beheer op maat bij HVMS

U bepaalt hoe wij u het beste kunnen ondersteunen, maatwerk noemen we dat
Uw persoonlijke VvE beheerder staat iedere werkdag voor u klaar
Profiteer van onze jarenlange ervaring met VvE beheer

Uw VvE beheer in goede handen

Als eigenaar van een appartement heeft u te maken met veel belangrijke gezamenlijke zaken die voor alle andere eigenaren ook van belang zijn. Hierbij heeft iedere bewoner een eigen idee over hoe je deze zaken zou moeten organiseren en kan het vinden van een collectief uitgangspunt soms lastig zijn. Hier komt onze expertise om de hoek kijken. Wij staan naast u en het bestuur om deze zaken te stroomlijnen door taken te verrichten of helemaal uit handen te nemen.

Zo verzorgen we uw VvE- beheer

We kunnen u op allerlei manieren helpen met uw VvE-beheer. Ons uitgangspunt is we dat doen op een manier die aansluit bij de wensen van de eigenaren.

i

Administratief beheer

Een nauwkeurige administratie is van groot belang. Maar het goed bijhouden van de administratie is tegelijkertijd ook een behoorlijke klus. Laat het daarom over aan de specialisten van HVMS!

Meer over administratief beheer

Financieel beheer

Wij vinden het belangrijk dat u niet voor nare verrassingen komt te staan, daarom verzorgen we uw financiële beheer op een inzichtelijke en nauwkeurige manier.

Meer over financieel beheer

p

Communicatie & informatie

In een VvE is het van belang dat er een goede informatievoorziening en communicatie is. Daar zorgen wij voor. Net als voor snelle en fijne communicatie met onze specialisten.

Meer over communicatie

Meerjaren onderhoudsplan

Goed onderhoud voorkomt onnodige kosten in de toekomst. Onze specialisten stellen daarom in samenspraak met u een onderhoudsplan op.

Meer over het onderhoudsplan

Technisch beheer

Bij calamiteiten wilt u snel geholpen worden. Daarom staan we dag en nacht voor u klaar en zorgen we ervoor dat de calamiteit direct wordt opgelost.

Meer over technisch beheer

Waar we trots op zijn

Bij HVMS zijn we op een heleboel dingen trots. Onze jarenlange ervaring bijvoorbeeld en alle mooie VvE’s die wij mogen beheren.

VvE’s in beheer

Jaar ervaring

Daarom kiezen voor HVMS!

BETROKKEN

Betrokkenheid bij uw VvE is volgens ons een voorwaarde om u goed te kunnen ondersteunen met het beheer ervan. We denken met u mee, weten wat er speelt en staan iedere werkdag voor u klaar.

PERSOONLIJK

Iedere VvE is anders en daarom zorgen we ervoor dat onze dienstverlening volledig op maat is, passend bij uw VvE en wensen. Bovendien krijgt u een persoonlijke VvE-beheerder toegewezen, die uw VvE door en door kent.

DESKUNDIG

We hebben al behoorlijk wat jaren ervaring met het beheren van VvE’s. Geen vraag is ons daarom te gek en we helpen en adviseren u graag bij lastige kwesties. Of het nu om uw verzekeringen of het meerjaren onderhoudsplan gaat.

Een melding maken

Heeft u problemen met uw woning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over uw VvE? Dan kunt u ons iedere werkdag telefonisch bereiken van 8.30 – 17.00 uur!

Online melden

Is er geen sprake van een spoedgeval? Dan kunt u uw melding online aan ons doorgeven. Heel simpel en snel, waar en wanneer het u uitkomt.

Spoed

Heeft u een acute noodsituatie buiten kantooruren, zoals brand- of grote waterschade? Bel dan ons calamiteitennummer. Wij zijn hierop ook buiten kantooruren te bereiken.

Dit vinden onze klanten

VvE’s die wij in beheer hebben

Kom bij ons langs voor VvE beheer op maat

Onze contactgegevens

 

beheer@hvms.nl
075 – 6510 620
Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam