Professioneel en betrouwbaar vastgoedmanagement

Complete ontzorging op het gebied van vastgoedmanagement
Onze betrokken en ervaren experts staan voor u klaar
Bij HVMS staan uw wensen centraal en bieden we maatwerk

Vastgoedmanagement op maat bij HVMS

Bij HVMS zit het beheren van onroerend goed in ons DNA. Kiest u voor HVMS als uw vastgoedmanager, dan weet u zeker dat de focus op uw visie ligt. Wij begrijpen namelijk dat dit zeer verschillend kan zijn per opdrachtgever en object. Met onze brede ervaring en betrokkenheid zorgen we daarom voor maatwerk. Zo helpen we u bijvoorbeeld met huuroptimalisatie door actief propertymanagement, een toekomstvisie richting uitponden of het up-to-date houden van uw bezit in budget of een grootschalige renovatie. Onze specialisten zijn ermee vertrouwd! Eén ding staat altijd bovenaan: Afspraak is afspraak!

Een complete oplossing voor uw vastgoed

Bij HVMS ondersteunen we u zo goed mogelijk. We doen dit op het gebied van de volgende specialismen.

i

Administratief beheer

Bij het verhuren van uw vastgoed komen veel administratieve taken kijken, zoals het opmaken van de huurovereenkomsten en inventarisatielijsten. Dit nemen wij voor u uit handen!

Meer over administratief beheer

Financieel beheer

Er zijn allerlei financiële zaken die geregeld moeten worden voor uw vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan het innen van de huur en betalen van facturen. Wij ontzorgen u op dit gebied.

Meer over financieel beheer

Commercieel beheer

We zijn gedreven om ervoor te zorgen dat uw woon- of bedrijfsruimtes niet leeg komen te staan en uw vastgoed bovendien wordt verhuurd aan betrouwbare huurders.

Meer over commercieel beheer

Technisch beheer

Bij technisch vastgoedbeheer komt veel kijken. Van het onderhoud van uw vastgoed tot de brandveiligheid, bij HVMS hebben we experts zitten die u hierbij met raad en daad ondersteunen.

Meer over technisch beheer

Waar we trots op zijn

Bij HVMS zijn we op een heleboel dingen trots. Onze jarenlange ervaring bijvoorbeeld en alle mooie projecten die wij mogen beheren.

Projecten in beheer

Jaar ervaring

Onze waarden

BETROKKEN

Er komt veel kijken bij het managen en beheren van vastgoed. Daarom is het een fijn idee om hulp te krijgen van een team betrokken experts die met u meedenkt en u adviseert over het beheer van uw projecten.

MAATWERK

Iedereen is anders en heeft andere wensen. Bij HVMS leveren we daarom maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld alleen hulp bij het financiële beheer van uw vastgoed of liever ook met technische zaken? Alles is mogelijk!

 

EERLIJK EN OPEN

De basis van iedere relatie is eerlijkheid en openheid. Om u zo goed mogelijk te helpen met uw vastgoedbeheer en bovendien een relatie met elkaar op te bouwen, hechten we daarom veel waarde aan een transparante en eerlijke service. 

DUIDELIJKHEID

Bij HVMS houden we van duidelijkheid. Duidelijkheid over wat we voor elkaar kunnen betekenen, hoe we u het beste kunnen ondersteunen en over elke stap die we nemen zo lang we uw vastgoed beheren.

Een melding maken

Heeft u een probleem met uw huurwoning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door!

Binnen kantooruren

Heeft u een spoedgeval binnen kantooruren of een andere probleem met uw woning? Bel ons dan gerust. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur.

Online melden

Is er geen sprake van een spoedgeval? Dan kunt u uw melding online aan ons doorgeven. Heel simpel en snel, waar en wanneer het u uitkomt.

Buiten kantooruren

Heeft u een acute noodsituatie buiten kantooruren, zoals brand- of grote waterschade? Bel dan ons calamiteitennummer.

Arjan Metselaar

Arjan Metselaar – Directeur vastgoedmanagement

Kies voor vastgoedmanagement op maat

Er komt veel kijken bij het beheren van uw vastgoed. U heeft te maken met huurders, uiteenlopende technische meldingen en natuurlijk ook de administratieve en financiële kant. Bij HVMS hebben we daar al heel wat jaren ervaringen mee. 155 maar liefst! Bovendien staat bij ons niet vast hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Wij geloven er namelijk in dat ieder project weer anders is en leveren daarom maatwerk. Op een betrokken, duidelijke en eerlijke manier.

Objecten die wij in beheer hebben

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw huurwoning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.