Partner Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Gezocht: Partner – Taxateur bedrijfsmatig vastgoed

Om ons taxatiebedrijf in zakelijke waarderingen de toekomst in te leiden zijn wij toe aan de volgende fase. Ter versterking en ondersteuning zoeken wij een gekwalificeerde taxateur voor ons bedrijfsonderdeel HVMS Business. Wij zijn bereid hiervoor een nieuw taxatiebedrijf op te richten waarin je als partner deelneemt en een belangrijke functie hebt bij de dagelijkse praktijk en de directievoering.

Achtergrond en visie

Vanuit strategisch en operationeel oogpunt hebben wij de wens om ons bedrijfsonderdeel Bedrijfsmakelaardij te versterken en verder uit te bouwen met een zelfstandig gespecialiseerd bedrijfsonderdeel waarin zakelijke waarderingen worden uitgevoerd.

In de huidige situatie valt taxeren en adviseren onder de dagelijkse activiteit van de bedrijfsmakelaardij waarbij wij gevalideerde waarderingen onder TMI-label uitvoeren. Met de voortgaande ontwikkelingen in de vastgoedmarkt is specialisme en focus vereist als sparringpartner voor onze opdrachtgevers in zakelijk vastgoed.

HVMS Business is toe aan de volgende stap om haar relaties en het netwerk de juiste aandacht te blijven geven en uit te breiden voor voldoende schaalgrootte. Met een nieuwe partner willen wij ons bedrijfsonderdeel HVMS Business, als onderdeel van HVMS Zakelijk uitbreiden en breder in de markt zetten.

Onze waarden

BETROKKEN

Er komt veel kijken bij het managen en beheren van vastgoed. Daarom is het een fijn idee om hulp te krijgen van een team betrokken experts die met u meedenkt en u adviseert over het beheer van uw projecten.

MAATWERK

Iedereen is anders en heeft andere wensen. Bij HVMS leveren we daarom maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld alleen hulp bij het financiële beheer van uw vastgoed of liever ook met technische zaken? Alles is mogelijk!

 

EERLIJK EN OPEN

De basis van iedere relatie is eerlijkheid en openheid. Om u zo goed mogelijk te helpen met uw vastgoedbeheer en bovendien een relatie met elkaar op te bouwen, hechten we daarom veel waarde aan een transparante en eerlijke service. 

DUIDELIJKHEID

Bij HVMS houden we van duidelijkheid. Duidelijkheid over wat we voor elkaar kunnen betekenen, hoe we u het beste kunnen ondersteunen en over elke stap die we nemen zo lang we uw vastgoed beheren.

Waar we trots op zijn

Bij HVMS zijn we op een heleboel dingen trots. Onze jarenlange ervaring bijvoorbeeld en alle mooie projecten die wij mogen beheren.

Projecten in beheer

Jaar ervaring

Arjan Metselaar

Arjan Metselaar – Directeur vastgoedmanagement

Algemeen

HVMS is een full-service dienstverlener met specialismen die elkaar versterken en daardoor meerwaarde bieden aan onze opdrachtgevers. Onze werkgebieden zijn Woning- en Bedrijfsmakelaardij, Vastgoedmanagement, VvE-beheer en Hypotheken. De synergie van onze specialismen is een belangrijke schakel voor onze klanten, maar ook voor de samenwerking en werkbeleving van onze medewerkers.

Wij werken vanuit ons kantoor in Zaandam en doen dat in een team van 23 enthousiaste en gedreven medewerkers in een informele sfeer met korte lijnen. We werken hard, maar er wordt ook veel gelachen.

Enthousiast geworden? Reageer via de e-mail of neem voor meer informatie contact op met Arjan Metselaar (directeur) op a.metselaar@hvms.nl.

Wij ontvangen graag jouw reactie!