Uw toezichtbeheer in goede handen bij HVMS

Het beheren van uw vastgoed gaat tegenwoordig veel verder dan alleen het verhuren en beheren van de woningen en panden. Daarom ondersteunen we u ook in de breedte. Onze specialisten houden toezicht en overleg met uw huurders en het object of complex waar zij deel van uitmaken. Bijvoorbeeld met advies en begeleiding in vraagstukken waar de gemeenten een rol speelt zoals straatwerk en openbare ruimten, bomen, bouwwerken, parkeren, enz. Onze specialisten hebben al veel meegemaakt en nemen graag een sturende rol aan namens u. 

Laat uw toezichtbeheer gerust aan ons over!

Toezicht en overleg wordt een steeds belangrijker onderdeel van ons werk. Deze service is onverbrekelijk verbonden met alle facetten van het beheer maar kan een taak zijn die aanvullende aandacht nodig heeft. Dit doen wij bijvoorbeeld door naast onze medewerkers ook een huismeester in te schakelen die door ons wordt aangestuurd en zorg draagt voor gerichte taken en bovendien onze ogen en oren is in de complexen.

Dit is wat we voor u doen

p

We weten wat er speelt onder uw huurders en houden een vinger aan de pols

w

We adviseren u over het verbeteren van de leefbaarheid van uw vastgoed

i

Het uitwerken van een gerichte strategie en toezicht

Z

Zorgdragen voor communicatie en uitzetten van werkzaamheden

Waarom HVMS?

Persoonlijke service

Een persoonlijke dienstverlening staat bij HVMS centraal. Dit betekent niet alleen dat we onze service inrichten op basis van uw wensen, maar ook dat u altijd persoonlijk contact hebt met een vast aanspreekpunt. Iemand die u en uw vastgoed door en door kent. En mocht u het fijn vinden met ons aan tafel te zitten, dan bent u altijd welkom bij ons op kantoor.

We leveren maatwerk

Het belangrijkste vinden we dat onze dienstverlening 100% aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan diensten ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Deskundig advies

Bij vastgoedbeheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe we bepaalde lastige zaken aan kunnen pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw vastgoed.

Handige informatie en het laatste nieuws over vastgoedbeheer

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Geachte relatie, Hiermee brengen wij u graag op de hoogte met een aanpassing in de kantoororganisatie wat betreft de directe bereikbaarheid. De telefoon zal op werkdagen bereikbaar zijn van 8.30 uur tot en met 11.00 uur, hierna zal de telefoon doorgeschakeld worden...

Lees meer
Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Steeds meer mensen nemen maatregelen om hun woning te verduurzamen. Maar voor een VvE is dat nog best een uitdaging. Het verduurzamen van een VvE is niet alleen een grotere ingreep, alle leden moeten het ook eens zijn met de maatregelen. En bovendien moet er voldoende...

Lees meer

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw huurwoning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.