Technisch vastgoedbeheer op maat bij HVMS

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met technisch vastgoedbeheer. En dat is wel zo’n fijn idee, want goed technisch beheer van uw vastgoed is cruciaal. We zorgen ervoor dat uw vastgoed in goede staat blijft en reparatieverzoeken snel worden opgepakt.

Laat uw technisch vastgoedbeheer gerust aan ons over!

Uw vastgoed in goede staat. Dat is wel zo fijn. Daar zorgen onze specialisten voor. We zorgen dat huurders altijd bij ons terechtkunnen voor reparatieverzoeken of andere technische vragen en deze snel en efficiënt worden opgepakt. En ook voor onderhoudsadvies kunt u bij ons terecht! Zodat u hier geen omkijken naar heeft en zeker weet dat het goed geregeld is.

Dit is wat we voor u doen

We plannen het (preventieve) onderhoud van uw vastgoed en zorgen voor een goede uitvoering

w

Voor advies over het onderhoud of bijvoorbeeld verduurzaming van uw vastgoed kunt u ook bij ons terecht.

Z

We handelen reparatieverzoeken van huurders zo snel en goed mogelijk af en zijn altijd bereikbaar.

We schakelen de juiste vakmensen in, vragen offertes op en zorgen voor een tijdige betaling van de facturen.

Waarom HVMS?

Persoonlijke service

Een persoonlijke dienstverlening staat bij HVMS centraal. Dit betekent niet alleen dat we onze service inrichten op basis van uw wensen, maar ook dat u altijd persoonlijk contact hebt met een vast aanspreekpunt. Iemand die u en uw vastgoed goed kent. En mocht u het fijn vinden met ons aan tafel te zitten, dan bent u altijd welkom bij ons op kantoor.

We leveren maatwerk

Het belangrijkste vinden we dat onze dienstverlening 100% aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan administratieve taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Deskundig advies

Bij vastgoedbeheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe we bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw vastgoed.

Handige informatie en het laatste nieuws over vastgoedbeheer

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Geachte relatie, Hiermee brengen wij u graag op de hoogte met een aanpassing in de kantoororganisatie wat betreft de directe bereikbaarheid. In verband met beperkte personele bezetting is de afdeling Vastgoedmanagement vanaf 26 oktober 2023 de komende periode...

Lees meer
Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Steeds meer mensen nemen maatregelen om hun woning te verduurzamen. Maar voor een VvE is dat nog best een uitdaging. Het verduurzamen van een VvE is niet alleen een grotere ingreep, alle leden moeten het ook eens zijn met de maatregelen. En bovendien moet er voldoende...

Lees meer

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw huurwoning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.