U zit zeker bij HVMS!

HVMS is een echt familiebedrijf gevestigd in de Zaanstreek en al jaren gespecialiseerd in vastgoedmanagement. Het bedrijfsonderdeel HVMS zakelijk bestaat uit vastgoedmanagement, VvE-beheer en bedrijfsmakelaardij. Waar we u ook mee van dienst kunnen zijn, we helpen u altijd vanuit de gedachte: ‘Zo zou ik het ook voor mijn familie en vrienden regelen!’ Zodat u zeker weet: ik zit zeker bij HVMS!

Dit vinden we belangrijk

PERSOONLIJKE AANDACHT

Of u nu bij ons aanklopt voor de verkoop van een bedrijfspand of het beheren van uw vastgoed. We helpen u altijd op een persoonlijke manier en nemen écht de tijd voor u. Zo worden we zelf namelijk ook het liefst geholpen.

PASSIE VOOR ONS WERK

HVMS is een echt familiebedrijf. De meesten hebben de kneepjes van het vak nog van hun vader geleerd. We kunnen dus met recht zeggen dat wat we doen, in ons bloed zit en we ons werk iedere dag weer met passie doen. Alleen dan kunnen we u zo goed mogelijk helpen!

Z

COMPLETE ONTZORGING OP MAAT

Bij HVMS vinden we het belangrijk dat u uw regelzaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Dus nemen we het ontzorgen van onze klanten heel serieus. Zodat u geen omkijken heeft naar het beheer van uw vastgoed.

GEWOON EEN GOEDE SERVICE

Bij HVMS staan we onze klanten bij vanuit de gedachte: ‘Zo zou ik het ook voor mijn familie en vrienden regelen!’ We zetten nét dat ene stapje meer voor u, omdat we weten dat juist die een groot verschil kan maken!

HVMS verzekeren

Ook voor een persoonlijk verzekeringsadvies op maat kunt u bij ons terecht. Voor uw bedrijf of gewoon voor uw gezin. Zodat u zeker weet dat u goed verzekerd bent, zonder moeite!

HVMS wonen

Sinds jaar en dag helpen we mensen al met alles rondom de aan- en verkoop van woningen. Onze makelaars kennen de Zaanstreek op hun duimpje en zullen u altijd helpen op een persoonlijke en prettige manier. Een woning aan- of verkopen is namelijk al spannend genoeg!

Maak kennis met onze knappe koppen

Arjan Metselaar

Arjan Metselaar

Directeur vastgoedmanagement

Lucas Wallet

Lucas Wallet

Technisch manager

Frank Schut

Frank Schut

Accountmanager

Danielle de Heer

Danielle de Heer

Verhuurmedewerker

Kies voor de zekerheid voor HVMS