Financieel vastgoedbeheer op maat bij HVMS

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met financieel vastgoedbeheer. Eén ding is zeker, we doen dit zeer nauwkeurig en zoeken altijd samen met u naar de beste manier om u hierin te ondersteunen door gebruik te maken van moderne en professionele software. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is en kunt u 24/7 bij uw gegevens en heeft u inzicht in de actuele stand van zaken.

Laat uw financieel vastgoedbeheer gerust aan ons over!

Financieel overzicht en actueel inzicht in uw portefeuille is uw wens. Daar zorgen onze specialisten voor! Wij houden de huurder scherp, doen de bijbehorende administratie en houden de dossiers op orde. Zodat u hier geen omkijken naar heeft!

Dit is wat we voor u doen

Het verzorgen van een tijdige inning van de huur- en servicekosten en versturen van facturen naar huurders

w

Doorvoeren en communiceren van de jaarlijkse huurverhogingen conform wet- en regelgeving.

Het verrichten van betalingen met uw toestemming, zoals de factuur van een onderhoudspartner.

s

Het signaleren van betalingsachterstanden en deze oplossen door in gesprek te gaan met de huurder

w

We signaleren schuldenproblematiek en zoeken in samenspraak met de huurder/verhuurder en gemeente naar een oplossing

Waarom HVMS?

Persoonlijke service

Een persoonlijke dienstverlening staat bij HVMS centraal. Dit betekent niet alleen dat we onze service inrichten op basis van uw wensen, maar ook dat u altijd persoonlijk contact hebt met een vast aanspreekpunt. Iemand die u en uw vastgoed goed kent. En mocht u het fijn vinden met ons aan tafel te zitten, dan bent u altijd welkom bij ons op kantoor.

We leveren maatwerk

Het belangrijkste vinden we dat onze dienstverlening 100% aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan administratieve taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Deskundig advies

Bij vastgoedbeheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe we bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw vastgoed.

Handige informatie en het laatste nieuws over vastgoedbeheer

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Geachte relatie, Hiermee brengen wij u graag op de hoogte met een aanpassing in de kantoororganisatie wat betreft de directe bereikbaarheid. De telefoon zal op werkdagen bereikbaar zijn van 8.30 uur tot en met 11.00 uur, hierna zal de telefoon doorgeschakeld worden...

Lees meer
Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Steeds meer mensen nemen maatregelen om hun woning te verduurzamen. Maar voor een VvE is dat nog best een uitdaging. Het verduurzamen van een VvE is niet alleen een grotere ingreep, alle leden moeten het ook eens zijn met de maatregelen. En bovendien moet er voldoende...

Lees meer

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw huurwoning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.