Commercieel vastgoedbeheer op maat bij HVMS

Zo min mogelijk leegstand en betrouwbare huurders? Onze specialisten helpen u dit te bereiken met een duidelijke verhuurstrategie en reële verwachtingen. Dat doen we door onze jarenlange ervaring in te zetten en gebruik te maken van de actuele kennis en kunde van onze makelaars en verhuurmedewerkers die dit verwerken in een gericht verhuuradvies afgestemd op uw vastgoed.

Laat uw commercieel vastgoedbeheer gerust aan ons over!

Bij het verhuren van uw vastgoed komt veel kijken. Te beginnen met een goede objectanalyse en plan van aanpak. Door onze uitgebreide huurdersselectie en en duidelijke communicatie met kandidaat- huurders voorkomen we aan beide zijden teleurstelling. Met een aanvullende externe huurderscheck beschermen we bovendien zowel de huurder als verhuurder tegen een onhaalbare huursituatie. Uiteraard nemen onze specialisten het volledige verhuurproces onder onze hoede.

Dit is wat we voor u doen

Het uitwerken van een verhuurstrategie en opstellen van verhuuradvies

De promotie en marketing van huurwoningen en bedrijfspanden.

Z

Begeleiding van het volledige verhuurproces, inclusief nazorg en contact met de huurder

Tijdig handelen en communiceren met het oog op het beleggingsresultaat

Waarom HVMS?

Persoonlijke service

Een persoonlijke dienstverlening staat bij HVMS centraal. Dit betekent niet alleen dat we onze service inrichten op basis van uw wensen, maar ook dat u altijd persoonlijk contact hebt met een vast aanspreekpunt. Iemand die u en uw vastgoed goed kent. En mocht u het fijn vinden met ons aan tafel te zitten, dan bent u altijd welkom bij ons op kantoor.

We leveren maatwerk

Het belangrijkste vinden we dat onze dienstverlening 100% aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan administratieve taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Deskundig advies

Bij vastgoedbeheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe we bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw vastgoed.

Handige informatie en het laatste nieuws over vastgoedbeheer

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Geachte relatie, Hiermee brengen wij u graag op de hoogte met een aanpassing in de kantoororganisatie wat betreft de directe bereikbaarheid. De telefoon zal op werkdagen bereikbaar zijn van 8.30 uur tot en met 11.00 uur, hierna zal de telefoon doorgeschakeld worden...

Lees meer
Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Steeds meer mensen nemen maatregelen om hun woning te verduurzamen. Maar voor een VvE is dat nog best een uitdaging. Het verduurzamen van een VvE is niet alleen een grotere ingreep, alle leden moeten het ook eens zijn met de maatregelen. En bovendien moet er voldoende...

Lees meer

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Bekijk ons huuraanbod

Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod aan huurwoningen? Neem dan snel een kijkje op onze website voor woningzoekers!