Vredeweg 1T

1505 HH, Zaandam

Verkocht

Compleet en keurig ingericht bedrijfsobject met eigen parkeerplaatsen op een mooie zicht locatie aan de buitenrand van bedrijfsterrein ”de Achtersluispolder” nabij de snelweg A8/A10 en centrum Zaandam.

Dit bedrijfsobject heeft een aansprekende bouwaard met houten frameconstructie in de gevel en een maatvoering van
ca. 7,30 x 17 m1, oppervlakte van ca. 124 m2 (GVO)

De huidige eigenaren hebben het pand met ziel en zaligheid ingericht voor het cateringbedrijf zodat de huidige inrichting hiermee is vormgegeven. Ultieme kans voor een onderneming in food/catering of horeca, maar ook voor vele andere activiteiten een pracht kans! Laat u niet afleiden door deze zaken, aanpassen van het pand is eenvoudig waarbij over de aanwezige inventaris in overleg kan worden beslist.

Uitstekende zicht locatie door de ligging aan de doorgaande hoofdweg de Noorder IJ en Zeedijk. Zichtbaarheid van uw bedrijf gegarandeerd.

Het object is voorzien van een solide betonnen verdiepingsvloer zodat een goede scheiding aanwezig is met de onderliggende bedrijfsruimte. Ook het dak bestaat uit betonplaten en de begane grondvloer is een solide hoogwaardig glad gevlinderde monolithische vloer.

De bedrijfshal is volledig ingericht en afgewerkt en voorzien van alle basisvoorzieningen, een toiletruimte (urinoir met fonteintje) en schrobputten in de vloer.
Verwarming met een centrale cv heater, alarmsysteem en een overheaddeur van ca. 4,00 m1 breed en 3,30 m1 hoog.

De vrije hoogte op de begane grond meet tot de onderzijde verdiepingsvloer 3,66 m1 en tot onderzijde systeemplafond 3,00 m1. De hal is bereikbaar via de bedrijfsdeur alsmede via een separate loopdeur.

De verdieping is aan de voorzijde voorzien van een kantoorruimte. In de aangrenzende magazijnruimte treft u een keukenblok en een toiletruimte met fonteintje aan. Verwarming geschiedt door een c.v. installatie met radiatoren.

Aan de voorzijde heeft u beschikking over 4 eigen (insteek) parkeerplaatsen welke gerealiseerd zijn door herindeling binnen de VvE en gebruik van een strook gemeentegrond. Juridisch worden er 2 (langs) parkeerplaatsen verkocht. Een van de parkeerplaatsen is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto’s. Niet aangesloten op een betaalsysteem maar schakelbaar vanuit de unit.

Totaal oppervlakte voor beide vloeren ca. 2 x 124 m2 = 248 m2 g.v.o.
(inclusief trapgat)

Koopsom € 389.000,-- k.k.
Geen btw van toepassing.

Aanvaarding in overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor
075 – 6 510 640 of bog@hvms.nl

Kenmerken

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 389.000,- k.k.
Servicekosten

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte248 m2
Bedrijfshal vrije hoogte366 cm
Oppervlakte bedrijfsruimte208 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen4

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen2
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!