Sluispolderweg 54

1505 HK, Zaandam

Verhuurd onder voorbehoud

Bedrijfsobject met hoge bedrijfshal en turn key kantoren

Op een goed bereikbare locatie, gelegen aan de hoofdweg van het bedrijventerrein “Achtersluispolder” komt vanaf 1 april 2024 dit courante bedrijfspand beschikbaar.

Het object bestaat uit een goed bemeten hoge bedrijfshal met 2 laags gedeelte waar zich turn-key kantoorruimten, opslag en kleedruimte bevinden.

Via de entree aan de voorzijde komt u in de centrale hal waar zich de trap naar de 1e verdieping bevindt alsmede toegang tot de bedrijfshal en een werkkamer aan de voorzijde welke eenvoudig aangepast kan worden naar een kantoorruimte.

De bedrijfshal is voorzien van een betonvloer, heeft een oppervlakte van ca. 925 m2 en een vrije hoogte van minimaal 6,45 m1 tot 7,00 m1. De hal heeft aan de voorzijde een grote elektrische overheaddeur alsmede een elektrische overheaddeur aan de zijkant. Verwarming geschiedt middels gasheaters.
Verder zijn er drie bovenloopkranen aanwezig, twee van 6.3 ton en een van 1 ton.
Deze kranen zijn werkend maar dienen wel door huurder gekeurd en operationeel gemaakt te worden. Ook is er een pallet weegbrug aanwezig.

Middels de bedrijfshal komt u bij de moderne kleedruimte met sanitair, een eenvoudige opslagruimte en een werkruimte. De oppervlakte van deze ruimten op de begane grond meet ca. 125 m2 b.v.o.

Op de 1e verdieping treft u drie kantoorruimten aan waarvan twee mooi gelegen aan de hoofdweg met zelfs een stukje zicht op het Noordzeekanaal.
Er is een sanitaire ruimte aanwezig en een riante kamer voorzien van een uitgebreide keuken met diverse inbouwapparatuur. Deze ruimte is te gebruiken als kantine / koffiekamer maar kan ook uitstekend dienst doen als 4e kantoor.
Vanuit deze kamer is er toegang naar een (open) entresol vloer voor eenvoudige opslag en een trap naar de bedrijfshal. In de gang is een kastenwand aanwezig van ca. 6 m1 voor ruim voldoende opslag van al uw benodigdheden.
De gehele 1e verdieping is recentelijk gerenoveerd en voorzien van o.a. netwerkaansluitingen, airco’s, systeemplafonds met LED verlichting, cv installatie met radiatoren, laminaatvloeren en screens.
De totale oppervlakte van de 1e verdieping bedraagt ca. 150 m2 b.v.o.

Het beschikbare elektrische aansluitvermogen voor dit object betreft 25 KW piekvermogen. De hoofdaansluiting is een gedeelde aansluiting met het andere pand van de verhuurder.

In overleg is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de glasvezelverbinding van de verhuurder. Momenteel betreft dit een maximale 200/200 Mbps (shared) verbinding maar kan indien gewenst geüpgrade worden naar maximaal 1 Gbps (shared).

Oppervlakten (b.v.o., bepaald middels bouwtekening):
Bedrijfshal: 925 m2
Begane grond, kleedruimte en overig: 125 m2
1e verdieping, kantoren en overig: 150 m2
Totaal ca. 1.200 m2

U kunt het bestemmingsplan inzien op: ruimtelijkeplannen.nl
Bij twijfel kunt u informeren bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming.

Huurprijs: € 8.333,33 per maand, exclusief BTW en vergoeding voor elektra.

Kenmerken

Overdracht

StatusVerhuurd onder voorbehoud
Prijs€ 8.333,- p.m
Servicekosten€ 0,- p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte1.200 m2
Perceeloppervlakte1.120 m2
Bedrijfshal vrije hoogte645 cm
Oppervlakte bedrijfsruimte1.050 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen1

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1981
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen2
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!