Ronde Tocht 1E

1507 CC, Zaandam

Ingetrokken

Te Huur

Ronde tocht 1- E Unit A
BisZ-office te Zaandam

Moderne kantoorruimten met turn-key inrichting en eigen parkeerplaats

In dit centraal gelegen kantoor- en showroomgebouw gelegen op zichtlocatie aan de hoofdweg met directe toegang en op loopafstand van het centraal station en centrum Zaandam, komen meerdere kantoorkamers beschikbaar.

Diverse turn key kantoorruimten aanwezig welke in overleg kunnen worden aangepast of gekoppeld in verschillende oppervlakten met de aangrenzende kantoren.!
Zodoende vernemen wij graag uw huisvestingswensen en eisen om de mogelijkheden te bespreken.

Het complex biedt een gevarieerd aanbod van kantoorruimten/showroom/ atelierruimten en biedt centrale faciliteiten welke naar behoefte gebruikt kunnen worden.
Via de hoofdentree met tochtsluis komt u in de royale centrale ontvangstruimte met zitgelegenheid en wachtruimte waar u uw klanten kunt ontvangen.

Het gebouw is rondom voorzien van veel groen, ruime parkeervakken en is uitstekend herkenbaar en bereikbaar van de hoofdweg.

Op korte afstand ( 5 minuten lopen ) ligt het stadscentrum van Zaandam met het centraal station. De toerit naar de snelwegen A8 en A10 ligt op enkele autominuten.

Beschikbare ruimte:
1e verdieping ; Kantoren + algemene voorzieningen =
Unit A = 40 + 6 = 46 m2 v.v.o. aandeel in de algemene voorzieningen 12 m2.
Unit B = 27 m2 aandeel in de algemene voorzieningen 8 m2.
Unit C = nader te bepalen
Unit D = 50 + 11= 61 m2 aandeel in de algemene voorzieningen 15 m2.
Optioneel : Kantoren nader in te richten vanaf ca. 150 m2 v.v.o.

Inrichting
De kantoorruimten zijn keurig afgewerkt met strakke wanden, vloerafwerking, scheidingswanden met dubbel glas, solide binnendeuren, moderne systeemplafonds met led-verlichting.

Verder zijn de ruimten voorzien van c.v. verwarming, splitunits voor extra koelte of warmte. Tevens is een ventilatiesysteem aanwezig met topkoeling.

Keuken in gezamenlijk gebruik op de begane grond.

Parkeergelegenheid
De benoemde ruimten heeft beschikking over 1 parkeerplaats op het eigen naastgelegen groen omzoomde parkeerterrein welke met naambord kunnen worden aangeduid.

Algemeen
De kantoren beschikken over plafondhoge ramen en hebben een mooie vrije hoogte waardoor een ruimtelijke atmosfeer aanwezig is.

Op elke verdieping zijn gescheiden toiletten aanwezig en biedt de brede centrale trapopgang een prettige entree naar de kantoren.
Naam aanduiding is mogelijk direct aan de doorgaande weg en inpandig op meerdere plaatsen.

Serviceniveau
U kunt zicht geheel toeleggen op uw bedrijfsvoering, de dagelijkse beslommeringen worden centraal verzorgd en door alle gebruikers gedeeld, wel zo handig en eerlijk !

Heeft u vragen of wilt u een bezichtiging uitvoeren dan vernemen wij graag uw reactie over dit multifunctionele kantorencomplex op toplocatie !

Huurprijzen v.a. € 475,00 per maand excl. btw
Bijdrage voorschot en servicekosten (momenteel) € 45,-- / m2 p/jaar excl. btw

Kenmerken

Overdracht

StatusIngetrokken
Prijs€ 475,- p.m
Servicekosten€ 45,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectKantoorruimte
Totale oppervlakte27 m2
Oppervlakte kantoorruimte27 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen1
Overdekt parkerenParkeergelegenheid De benoemde ruimten heeft beschikking over 1 parkeerplaats op het eigen naastgelegen groen omzoomde parkeerterrein welke met naambord kunnen worden aangeduid.
Onoverdekt parkerenParkeergelegenheid De benoemde ruimten heeft beschikking over 1 parkeerplaats op het eigen naastgelegen groen omzoomde parkeerterrein welke met naambord kunnen worden aangeduid.

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1980
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf27 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN, KANTORENPARK
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenRedelijk tot goed

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!