Ronde Tocht 1

1507 CC, Zaandam

Verhuurd

Te Huur

Ronde tocht 1, BisZ-office, te Zaandam

Moderne kantoor- en bedrijfsruimten met
turn-key inrichting en eigen parkeerplaatsen

Binnenkort beschikbaar in dit centraal gelegen kantoor- en showroomgebouw gelegen op zichtlocatie aan de hoofdweg en op loopafstand van het centraal station Zaandam.

Medio februari 2022 komen de volgende ruimten beschikbaar welke in overleg in verschillende oppervlakten kunnen worden aangeboden !
Zodoende vernemen wij graag uw huisvestingswensen en eisen om de mogelijkheden te bespreken.

Het complex biedt een gevarieerd aanbod van kantoorruimten, showroom en atelierruimten en biedt naast de eigen bedrijfsruimte centrale faciliteiten welke naar behoefte gebruikt kunnen worden.

Via de centrale entree met tochtsluis komt u in de centrale ontvangstruimte met zitgelegenheid en wachtruimte waar u uw klanten kunt ontvangen.
Deze centrale ontmoetingsruimte met catering- en zitgelegenheid biedt u de mogelijkheid om met uw klant of personeel buiten het kantoor koffie te drinken of een broodje te eten.

Het gebouw is rondom voorzien van veel groen, ruime parkeervakken en is uitstekend herkenbaar en bereikbaar van de hoofdweg.

Op korte afstand ( 5 minuten lopen ) ligt het stadscentrum van Zaandam met het centraal station. De toerit naar de snelwegen A8 en A10 ligt op enkele autominuten.

Beschikbare ruimte:
Begane grond; kantoren + algemene voorzieningen, totaal 614 m2 v.v.o.
!e verdieping ; kantoren + algemene voorzieningen, totaal 697 m2 v.v.o.

De kantoorruimten zijn keurig afgewerkt met strakke wanden, vloerafwerking (van de huidige huurder), scheidingswanden met glas, solide binnendeuren, moderne systeemplafonds met led-verlichting, kasten en een eigen keukenblok.

Verder zijn de ruimten naast c.v. verwarming voorzien van enkele splitunits voor extra koelte of warmte. Tevens is een ventilatiesysteem aanwezig met topkoeling.

Vervolg.

Parkeergelegenheid
De benoemde ruimten hebben in totaal beschikking over 23 parkeerplaatsen op het eigen naastgelegen groen omzoomde parkeerterrein welke met duidelijke toegangszuil herkenbaar is direct vanaf de weg.

Algemeen
De kantoren beschikken over veel lichtinval van de vele ramen en hebben een mooie vrije hoogte waardoor een ruimtelijke atmosfeer aanwezig is.

Op elke verdieping zijn gescheiden toiletten aanwezig en biedt de brede centrale trapopgang een prettige entree naar de kantoren.

Serviceniveau
U kunt zicht geheel toeleggen op uw bedrijfsvoering, de dagelijkse beslommeringen worden centraal verzorgd en door alle gebruikers gedeeld, wel zo handig en eerlijk !

Heeft u vragen of wilt u een bezichtiging uitvoeren dan vernemen wij graag uw reactie over de prachtige kantorencomplex op toplocatie !

Huurprijs € 125,00 /m2/ex btw

Kenmerken

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 125,- per m2 p.j
Servicekosten€ 39,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectKantoorruimte
Totale oppervlakte1.311 m2
Perceeloppervlakte4.480 m2
Oppervlakte kantoorruimte1.311 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen23
Overdekt parkerenBijbehorende parkeerplaatsen 23 voor de aangeboden verhuurbare oppervlakte, bij deelverhuur zullen deze naar rato worden toegewezen.
Onoverdekt parkerenBijbehorende parkeerplaatsen 23 voor de aangeboden verhuurbare oppervlakte, bij deelverhuur zullen deze naar rato worden toegewezen.

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1985
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf250 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen2
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!