Ronde Tocht 1

1507 CC, Zaandam

€ 125,- per m2 p.j

Te Huur

Ronde tocht 1, BisZ-office, te Zaandam

Moderne kantoor- en bedrijfsruimten met turn-key inrichting, centrale voorzieningen, lift en eigen parkeerplaatsen direct bij het pand.

Binnenkort beschikbaar in dit centraal gelegen kantoor- en showroomgebouw gelegen op zichtlokatie aan de hoofdweg en op loopafstand van het centraal station Zaandam.
Deze open kantoorruimte is beschikbaar en kan, in overleg, in verschillende oppervlakten kan worden aangeboden.
Zodoende vernemen wij graag uw huisvestingswensen en eisen om de mogelijkheden te bespreken.

Het complex biedt een gevarieerd aanbod van kantoorruimten, showroom en atelierruimten en biedt naast de eigen bedrijfsruimte centrale faciliteiten welke naar behoefte gebruikt kunnen worden.

Via de centrale entree met tochtsluis komt u in de centrale ontvangstruimte met zitgelegenheid en wachtruimte waar u uw klanten kunt ontvangen.

Het gebouw is rondom voorzien van veel groen, ruime parkeervakken en is uitstekend herkenbaar en bereikbaar van de hoofdweg.

Op korte afstand ( 5 minuten lopen ) ligt het stadscentrum van Zaandam met het centraal station. De toerit naar de snelwegen A8 en A10 ligt op enkele autominuten.

Beschikbare ruimte:

1e verdieping ; kantoren + algemene voorzieningen, totaal 692 m2 v.v.o.

De kantoorruimten zijn keurig afgewerkt met strakke wanden, vloerafwerking (van de huidige huurder), scheidingswanden met glas, solide binnendeuren, moderne systeemplafonds met led-verlichting en ruimte detectie.
Verder zijn de ruimten naast c.v. verwarming voorzien van enkele splitunits voor extra koelte of warmte. Tevens is een ventilatiesysteem aanwezig met topkoeling.

Parkeergelegenheid
De benoemde ruimten hebben in totaal beschikking over 10 parkeerplaatsen op het eigen naastgelegen groen omzoomde parkeerterrein welke met duidelijke toegangszuil herkenbaar is direct vanaf de weg.

Algemeen
De kantoren beschikken over veel lichtinval van de vele ramen en hebben een mooie vrije hoogte waardoor een ruimtelijke atmosfeer aanwezig is.

Op elke verdieping zijn gescheiden toiletten aanwezig en biedt de brede centrale trapopgang een prettige entree naar de kantoren.

Serviceniveau
U kunt zicht geheel toeleggen op uw bedrijfsvoering, de dagelijkse beslommeringen worden centraal verzorgd en door alle gebruikers gedeeld, wel zo handig en eerlijk !

Heeft u vragen of wilt u een bezichtiging uitvoeren dan vernemen wij graag uw reactie over de prachtige kantorencomplex op toplocatie !

Huurprijs € 125,00 /m2/ex btw

Kenmerken

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 125,- per m2 p.j
Servicekosten€ 42,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectKantoorruimte
Totale oppervlakte692 m2
Perceeloppervlakte4.480 m2
Oppervlakte kantoorruimte692 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen10
Overdekt parkerenBijbehorende parkeerplaatsen 12 voor de aangeboden verhuurbare oppervlakte, bij deelverhuur zullen deze naar rato worden toegewezen.
Onoverdekt parkerenBijbehorende parkeerplaatsen 12 voor de aangeboden verhuurbare oppervlakte, bij deelverhuur zullen deze naar rato worden toegewezen.

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1985
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf201 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenRedelijk tot goed

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!