Ronde Tocht 1-0A

1507 CC, Zaandam

Verhuurd

Ronde tocht 1 0A BisZoffice, te Zaandam

Klein zelfstandig en modern kantoor met turn-key inrichting en eigen parkeerplaatsen

Beschikbaar in dit centraal gelegen kantoor- en showroomgebouw gelegen op zichtlocatie aan de hoofdweg en op loopafstand van het centraal station Zaandam.

Het complex biedt een gevarieerd aanbod van kantoorruimten, showroom en atelierruimten en biedt naast de eigen bedrijfsruimte centrale faciliteiten welke naar behoefte gebruikt kunnen worden.

Het gebouw is rondom voorzien van veel groen, ruime parkeervakken en is uitstekend herkenbaar en bereikbaar van de hoofdweg.

Op korte afstand ( 5 minuten lopen ) ligt het stadscentrum van Zaandam met het centraal station. De toerit naar de snelwegen A8 en A10 ligt op enkele autominuten.

Deze lichte kantoorruimte bestaat uit een grote kantoorruimte met ontvangstbalie, een spreekkamer, een half open kantoorkamer en een magazijnruimte.
Het kantoor beschikt over veel ramen met zicht op het omliggende groen.

Beschikbare ruimte: totaal ca. 130 m2 v.v.o.
Begane grond; kantoorruimte ca. 113 m2 v.v.o.
algemene voorzieningen ca. 17 m2 v.v.o.

Huurprijs; € 1.275,00 per maand excl btw
Parkeerplaatsen € 58,33
Servicekosten € 425,00

De kantoorruimte is keurig afgewerkt met strakke wanden, vloerafwerking (van de huidige huurder), scheidingswanden, solide binnendeuren, moderne systeemplafonds met led-verlichting, kasten en een eigen keukenblok.
Verwarming via radiatoren, er is een ventilatiesysteem aanwezig met topkoeling.

Parkeergelegenheid
Dit kantoor beschikt over 2 parkeerplaatsen op het eigen naastgelegen groen omzoomde parkeerterrein.
Aan de hoofdentree direct aan de doorgaande weg kunt u uw bedrijfsnaam plaatsen op de goed herkenbare bedrijvenzuil.

Algemeen
De kantoren beschikken over veel lichtinval van de vele ramen en hebben een mooie vrije hoogte waardoor een ruimtelijke atmosfeer aanwezig is.

Op elke verdieping van het gebouw zijn gescheiden toiletten aanwezig en biedt de brede centrale trapopgang een prettige entree naar de kantoren.

Serviceniveau
U kunt zicht geheel toeleggen op uw bedrijfsvoering, de dagelijkse beslommeringen worden centraal verzorgd en door alle gebruikers gedeeld, wel zo handig en eerlijk !
Van huisvuil en schoonmaak tot onderhoud en receptie, alle diensten zijn aanwezig en onderdeel van een overzichtelijk service-overzicht.

Heeft u vragen of wilt u een bezichtiging uitvoeren dan vernemen wij graag uw reactie over de prachtige kantorencomplex op toplocatie !

Kenmerken

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 1.275,- p.m
Servicekosten€ 45,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectKantoorruimte
Totale oppervlakte130 m2
Perceeloppervlakte4.480 m2
Oppervlakte kantoorruimte130 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen2
Overdekt parkerenDeze kantoorruimte heeft beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen op het bijgelegen parkeerterrein welke onderdeel is van de groene omlijsting van het complex.
Onoverdekt parkerenDeze kantoorruimte heeft beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen op het bijgelegen parkeerterrein welke onderdeel is van de groene omlijsting van het complex.

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

Kantoorruimte in units vanaf130 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN, KANTORENPARK
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenRedelijk tot goed

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!