Weverstraat 59A

1521 TA, Wormerveer

Verhuurd

Te Huur (tijdelijk)
Weverstraat 59 A te Wormerveer

Gelegen op een rustige locatie nabij de Zaanweg en de Provincialeweg bieden wij u deze multifunctionele bedrijfsruimte aan.

Het betreft een locatie welke voor herontwikkeling in aanmerking komt.
Derhalve wordt er beperkt onderhoud uitgevoerd en alleen met korte huurperioden verhuurd (eerste huurperiode een (1) jaar, hierna voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van drie (3) maanden).

Het object is bereikbaar middels het voorterrein welk gedeeld wordt met een andere huurder. Dit terrein is alleen bedoeld voor manoeuvreren en parkeren, buitenopslag is hier niet toegestaan.

Het pand ligt in een besloten omgeving met enkele woonhuizen, zodat sociale controle aanwezig is. De bereikbaarheid voor zware vrachtwagens is hierdoor wel beperkt en minder praktisch voor bedrijven welke regelmatig bezoek ontvangen of veel verkeersbewegingen hebben. Derhalve is het niet geschikt voor autobedrijven etc. de voorkeur gaat uit naar gebruik voor opslag of eenvoudige productie.

Het betreft een bedrijfsruimte van totaal ca. 375 m2 b.v.o. op de begane grond.
Niet nader ingemeten, vastgesteld op basis van de tekening en BAG viewer.

De bedrijfsruimte is in de jaren ‘80 gebouwd en is voorzien van een gladde onderheide betonvloer en grote lichtstraten in het dak. Er is een elektrische overheaddeur aanwezig welke direct toegang biedt aan de bedrijfshal. Tevens is er een separate loopdeur naast de overheaddeur aanwezig.
De hal heeft een vrije hoogte van ca. 3,70 m1 (onder de spanten) tussen de spanten meet de hal ca. 4,30 m1. Er is een gasheater in de hal aanwezig.

De voorgaande huurder heeft het pand deels gerenoveerd. Er is sanitair aanwezig en er is een begin gemaakt met een kantoor en een kantine. Voor alle aanwezige installaties geldt dat dit door de voorgaande huurder is aangebracht en verhuurder niet bekend is met de staat en werking van de installaties. Het in werking stellen, onderhoud, vervangen en gebruik is voor huurder.

De bereikbaarheid is met zowel openbaar als eigen vervoer goed. Het NS- en busstation bevinden zich in de directe omgeving. Tevens zijn er goede verbindingen van en naar de plaatsen rondom Wormerveer.

Huurprijs: € 1.750,-- per maand, exclusief BTW.

Het object beschikt over eigen nutsaansluitingen.
Let op: eerste huurperiode betreft een (1) jaar, hierna voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn
van drie (3) maanden.

Kenmerken

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 1.750,- p.m
Servicekosten€ 0,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte375 m2
Perceeloppervlakte503 m2
Vloerbelasting1.000 kg p. m2
Bedrijfshal vrije hoogte4 cm
Oppervlakte bedrijfsruimte375 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen1

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1988
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieIN_WOONWIJK
Onderhoud binnenRedelijk
Onderhoud buitenRedelijk

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!