Samsonweg 28R

1521 RM, Wormerveer

€ 195.000,- k.k.

Samsonweg 28 R te Wormerveer

Gelegen op een mooie locatie aan de buitenrand van bedrijventerrein ”Noorderveldpark I” mogen wij u dit keurig ingericht bedrijfsobject aanbieden. Bij de nieuwbouw werden de units verkocht met 1 parkeerplaats maar dit pand wordt inclusief twee! eigen parkeerplaatsen verkocht welke direct voor de unit liggen.

De bedrijfsruimte meet ca. 50 m2 b.v.o. op de begane grond met een vrije hoogte van ca. 3.60 m1. De hal is voorzien van een hoogwaardige glad gevlinderde monolithische betonvloer en toegankelijk via een bedrijfsdeur (ca. 3,00 m1 breed x ca. 3,30 m1 hoog) en een aparte loopdeur.
De 1e verdieping is tevens voorzien van een betonnen vloer en is volledig ingericht met systeemplafond met inbouwverlichting, een kantoorruimte met keukenblok aan de voorzijde en een opslagruimte en toiletruimte aan de achterzijde, opp. ca. 50 m2 b.v.o. Vanuit de kantoorruimte kijkt u mooi weg over het landelijk deel.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling door de zilverkleurige gevelbeplating, gecombineerd met overhead- en loopdeur in antraciet kleur en de grind gevelelementen. De ramen en deuren zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbel glas.

De bedrijfsunit is voorzien van alle basisvoorzieningen zoals elektrische installatie met krachtstroom, pantry, diverse verlichting, cv installatie met radiatoren, toiletruimte met fonteintje en gesausde wanden zowel beneden als op de verdieping.

Zowel de elektrische installatie (SCIOS Scope 10) als de drinkwaterinstallatie (PWN) zijn dit jaar gekeurd en voldoen aan de huidige regelgeving.

Deze goed bemeten bedrijfsunit is geschikt voor vele bedrijfsactiviteiten en direct in gebruik te nemen.

Het Noorderveld is prima bereikbaar, op korte afstand van de Provinciale weg en de toegangsweg van de A8.

Koopsom € 195.000,-- k.k.
Geen btw van toepassing.

Aanvaarding in overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor
075 – 6 510 640 of bog@hvms.nl

Kenmerken

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 195.000,- k.k.
Servicekosten

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte100 m2
Vloerbelasting750 kg p. m2
Bedrijfshal vrije hoogte360 cm
Oppervlakte bedrijfsruimte50 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen2

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen2
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!