Krommenieerweg 112

1521 HL, Wormerveer

Prijs n.o.t.k

Op super plek, nabij het centrum, herontwikkelingslocatie
met uitgebreide bestemmingsmogelijkheden

Het object is lange tijd in gebruik geweest ten behoeve van een restaurant. Het restaurant heeft zich inmiddels elders gevestigd en derhalve is het pand leeg gekomen en klaar voor de volgende fase.

Momenteel heeft het pand de bestemming 'Gemengd - 1' en is conform het bestemmingsplan vooralsnog bestemd voor o.a. bedrijven, cultuur en ontspanning, dienstverlening, horeca, maatschappelijke dienstverlening en voorzieningen, wonen, detailhandel op de begane grond ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel (dh)', een garage ter plaatse van de aanduiding 'garage (ga)', wegen, voet- en fietspaden, erven, tuin, groenvoorzieningen, nutsvoorzieningen, kunstwerken, water(berging) en waterhuishoudkundige voorzieningen, (on)gebouwde parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen en manoeuvreerruimtes en overige voorzieningen ten behoeve van deze bestemming. waarbij geldt dat: wonen niet is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten'; de functies zoals bedoeld onder de in het bestemmingsplan genoemde a t/m e en h uitsluitend zijn toegestaan indien zij voorkomen in categorie A, B1 of B2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging;.
Voor verdere informatie inzake de bestemmingsmogelijkheden verwijzen wij u naar gemeente Zaanstad.

Het betreft een gebouw dat in het verleden is ontstaan door meerdere bouwdelen samen te voegen. Het linkerdeel is momenteel ingericht voor het restaurant met een keuken aan de achterzijde. Het rechterdeel betreft een opslag/magazijn ruimte met aan de achterzijde een gedeelte van de restaurantkeuken. Boven het linkerdeel bevindt zich een zadeldak waar een kleine verblijfsruimte/ woonruimte is gecreëerd. De toegang geschiedt via het platte dak welke bereikbaar is met een trap vanuit de magazijnruimte.

Krommenieërweg 110 betreft het perceel A, kadastraal nummer 7451 en meet 103 m2.
Krommenieërweg 112 betreft het perceel A, kadastraal nummer 7452 en meet 124 m2.
Beide percelen zijn eigen grond.
Er is aan de achterzijde een gedeelte overbouwd en de mogelijkheid tot aankoop van deze grond is inmiddels verkregen.

Het object is centraal gelegen nabij winkelgebied Marktplein/ Marktstraat en de Zaanweg.
Met op loopafstand het NS station van Wormerveer.

Verkoop zal plaatsvinden door inschrijving zodat verkoper op basis van de inschrijvingen een selectie zal maken, kijkende naar een passend voorstel in de combinatie van prijs en voorwaarden. Het biedingsformulier vindt u aan het einde van deze brochure.

Daar het oudere en samengestelde opstallen betreft wordt door verkoper verkocht onder de voorwaarde “as is, where is” en zullen de gebruikelijke artikelen voor dit soort objecten in de koopovereenkomst worden opgenomen. Er is zeer weinig object informatie beschikbaar zodat u zelf de nodige zaken moet (laten) onderzoeken.

Kenmerken

Overdracht

StatusBeschikbaar
PrijsPrijs n.o.t.k
Servicekosten

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte207 m2
Perceeloppervlakte14.903 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte207 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1900
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieWIJKWINKELCENTRUM, IN_WOONWIJK
Onderhoud binnenMatig
Onderhoud buitenMatig

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!