Rode Ring 45C

1566 HR, Assendelft

Verhuurd

Te Huur

Courante en keurig afgewerkte bedrijfsruimte met kantoor in bedrijfsverzamelgebouw Businesspark ‘Saendelft’ aan de Rode Ring 45 C te Assendelft.

Businesspark ‘Saendelft’ betreft een markant onder architectuur ontworpen gebouw met een bijzondere roodkoperen gekleurde gevel. Het onderscheidt zich duidelijk in uitstraling en bouwkwaliteit waardoor u zich op een herkenbare locatie zal vestigen.

Het project is gelegen aan de Rode Ring 45A t/m 49N te Assendelft. Dit is een relatief klein industrieterrein, direct gelegen tegen de woonwijk “SAENDELFT”. Door de ligging aan de hoofdweg van het gebied is het complex uitstekend zichtbaar en is uw bedrijf goed bereikbaar.

Businesspark ‘Saendelft’ betreft een bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 32 units. Aan de zijkant van het complex bieden wij u deze bedrijfsunit met kantoor aan.

Rode Ring 45 C is een unit met een bedrijfshal op de begane grond en op de 1e verdieping een kantoor. In totaal meet de unit 118 m2 bvo en heeft een eigen parkeerplaats, gelegen direct voor het object.

Het pand is turn key afgewerkt met een split unit systeem dat zowel kan verwarmen als koelen, een ventilatiesysteem, elektrische installatie met LED verlichting, toiletruimte op de begane grond en op de 1e verdieping een systeemplafond met LED inbouwverlichting, gesausde wanden en een keukenblok.

De bedrijfsunit is voorzien van een entreehal met trapopgang en een tussendeur naar de bedrijfshal. Het object heeft een overheaddeur en een separate loopdeur.

De huurder heeft de 1e verdieping voorzien van een laminaatvloer deze is ter overname. Tevens zijn er twee bureaus en een vergadertafel met 6 stoelen welke overgenomen kunnen worden.

Huurprijs € 1.195,--, exclusief btw per maand.

DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR ALLE DETAILS !

Kenmerken

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 1.195,- p.m
Servicekosten€ 0,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort objectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte118 m2
Vloerbelasting750 kg p. m2
Bedrijfshal vrije hoogte360 cm
Oppervlakte bedrijfsruimte59 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen1

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2020
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen2
Onderhoud binnenUitstekend
Onderhoud buitenUitstekend

Meer informatie over dit object?

Bel ons op 075 6510 620 of maak gebruik van het onderstaande formulier!