OVER ONS

Complete en persoonlijke ontzorging

HVMS is één van de oudste kantoren in de Zaanstreek en houdt zich al sinds jaar en dag bezig met het zo goed mogelijk ontzorgen van haar klanten op allerlei vakgebieden. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een professionele makelaar voor uw zakelijke vastgoed, maar ook voor een persoonlijk verzekeringsadvies, VvE-beheer, vastgoedmanagement en woningmakelaardij. Op welke manier we u ook kunnen helpen, een eerlijke en persoonlijke service staat altijd centraal.

Dit vinden we belangrijk bij HVMS

PERSOONLIJKE AANDACHT

Of u nu bij ons aanklopt voor een bedrijfsmakelaar of verzekeringsadvies. We helpen u altijd op een persoonlijke manier en nemen écht de tijd voor u. Zo worden we zelf namelijk ook het liefst geholpen.

PASSIE VOOR ONS WERK

HVMS is een echt familiebedrijf. De meeste hebben de kneepjes van het vak nog van hun vader geleerd. We kunnen dus met recht zeggen dat wat we doen, in ons bloed zit en we ons werk iedere dag weer met passie doen. Zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen!

Z

COMPLETE ONTZORGING

Bij HVMS vinden we het belangrijk dat u uw regelzaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Dus nemen we het ontzorgen van onze klanten heel serieus. Zodat u geen omkijken hebt naar de verkoop, verhuur of taxatie van uw bedrijfspand of het vinden van geschikt zakelijk vastgoed.

 

GEWOON EEN GOEDE SERVICE

Bij HVMS staan we onze klanten bij vanuit de gedachte: ‘Zo zou ik het ook voor mijn familie en vrienden regelen!’. We plegen net dat ene telefoontje meer voor u, omdat we weten dat juist deze een groot verschil kunnen maken.

 

Onze expertises

Bij HVMS kunt u voor een heleboel zaken terecht. Van een persoonlijk verzekeringsadvies tot de taxatie van uw bedrijfspand. Bezoek ook eens de websites over onze andere diensten!

 

MAKELAARDIJ
VvE-BEHEER
VASTGOEDMANAGEMENT
HVMS SERVICE

Maak kennis met onze knappe koppen

Arjan Metselaar

Arjan Metselaar

Directeur bedrijfsonroerendgoed

Simon Voorthuysen

Simon Voorthuysen

Assistent Register Makelaar Taxateur

Dit vinden onze klanten