U zit zeker met de diensten van HVMS

U kunt op ons vertrouwen, afspraak is afspraak
Uw wensen staan voorop en we staan u met raad en daad bij
Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met onze specialisten

Dit is wat we voor u doen

Zakelijk vastgoed kopen of huren

We helpen u bij het vinden en aankopen van het bedrijfspand waar u naar op zoek bent. Zo heeft u hier geen omkijken naar en vergroot u bovendien uw kans van slagen! En niet alleen wanneer u op zoek bent naar een bedrijfspand om te kopen kunnen we u helpen, maar ook wanneer u ervoor kiest om te huren.

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Bij het verkopen of verhuren van uw zakelijk vastgoed komt veel kijken. Daarom zorgen onze specialisten ervoor dat alles snel en op een prettige manier verloopt, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Taxeren

Een betrouwbare en goede taxatie van uw zakelijk vastgoed is van groot belang. Bijvoorbeeld om de vraagprijs van het pand te bepalen. Bij HVMS zijn we gespecialiseerd in zakelijke taxaties en vinden we transparantie en eerlijkheid hierbij van groot belang.

Arjan Metselaar

Arjan Metselaar

Directeur bedrijfsmakelaardij

Kies voor een persoonlijke service op maat!

Of u nu op zoek bent naar een bedrijfspand of uw vastgoed juist wil verkopen of verhuren, er komt veel bij kijken. U krijgt te maken met vraagprijzen, verkoopstrategieën en het opdrogende aanbod aan bedrijfspanden. Daarom helpen we u hier graag bij. Bij HVMS doen we dat het liefste op basis van uw wensen. Iedereen is namelijk anders en daarom leveren we u maatwerk. Zodat u zich snel en goed geholpen voelt en u geen omkijken heeft naar het verhuren, verkopen, huren of aankopen van uw zakelijke vastgoed!

Kies net als deze klanten voor HVMS als uw bedrijfsmakelaar

Contact & service

Afspraak maken

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Dat vertellen we u graag in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak nu een afspraak.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte in de Zaanstreek? Om te huren of te kopen? Kijk dan gerust eens rond in ons aanbod!

Heeft u nog een vraag?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op.