Uw bedrijfspand verkopen of verhuren met HVMS

Uw belang en wensen staan bij HVMS  voorop
Wij verkopen of verhuren uw bedrijfspand snel en ontzorgen u
Daadkrachtig, persoonlijk en altijd een oplossing op maat

Complete ontzorging bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand

Bij het verhuren of verkopen van uw bedrijfspand komt een hoop kijken. En u wilt natuurlijk wel dat het allemaal goed gebeurt, zodat u de juiste prijs krijgt en alles duidelijk op papier staat. Daar helpen onze specialisten u graag bij. En dat doen we op een persoonlijke manier, zodat u zich goed geholpen voelt!

Daarom kiest u voor HVMS als uw bedrijfsmakelaar

Collega's in overleg

Service op maat

Wij helpen u graag goed en op een manier waar u écht iets aan heeft. Daarom bieden we altijd een oplossing op maat. We passen onze dienstverlening helemaal aan op uw wensen en behoeften.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Gratis intake

U kunt gratis kennismaken met onze bedrijfsmakelaars. Tijdens dit gesprek hebben we het over hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Daarna beslist u zelf of wij de juiste partij zijn. Zonder dat u ergens aan vastzit.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Groot netwerk

HVMS is één van de oudste en bekendste bedrijfsmakelaars in Zaandam. We hebben een groot netwerk dat we graag voor u inzetten. Bijvoorbeeld om uw bedrijfspand snel te verkopen of verhuren.

Dit vinden onze klanten

Profiteer van onze gratis waardebepaling

Onze specialisten komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling van uw bedrijfspand. Zo krijgt u een goed beeld van de waarde van uw bedrijfspand en zit u tegelijkertijd nergens aan vast. U kunt op basis van deze waardebepaling beslissen of wij u mogen helpen met de verkoop van uw bedrijfspand!

Bedrijfspand verkopen of verhuren? Zo werkt het!

Afspraak maken

U kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken met één van onze makelaars. Vanwege het coronavirus doen we dit het liefste telefonisch.

i

Aan de slag

Besluit u met ons in zee te gaan. Dan gaan we direct voor u aan de slag. We stellen een persoonlijk plan op maat voor u op en ontzorgen u.

w

Onderhandelen

Is er een geschikte koper of huurder? Dan helpen we u bij de onderhandelingen. Zo weet u zeker dat u de juiste prijs krijgt en alles goed geregeld wordt.

Afronding

Alle administratieve rompslomp rondom de overdracht van uw bedrijfspand regelen wij. Zodat u zich op andere zaken kunt richten!

Neem contact met ons op over het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand

Onze contactgegevens

 

075-6510 640
bog@hvms.nl
Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam