Bedrijfspand huren met HVMS. Zorgeloos en snel.

Uw belang en wensen staan bij HVMS zonder twijfel voorop
Wij vinden snel het bedrijfspand dat bij u past en ontzorgen u
Daadkrachtig en persoonlijk en altijd een oplossing op maat

Complete ontzorging bij het huren van uw bedrijfspand

Uw zoektocht naar een bedrijfspand wordt een stuk eenvoudiger met behulp van onze specialisten. We begeleiden u tijdens het hele traject, van het vinden van het juiste zakelijke vastgoed tot aan de sleuteloverdracht. En dat doen we op een persoonlijke manier, zodat u zich te allen tijden goed geholpen voelt.

Daarom kiest u voor HVMS als uw bedrijfsmakelaar

Collega's in overleg

Service op maat

Wij helpen u graag goed en op een manier waar u écht iets aan heeft. Daarom bieden we altijd een oplossing op maat. We passen onze dienstverlening helemaal aan op uw wensen en behoeften.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Gratis intake

U kunt gratis kennismaken met onze bedrijfsmakelaars. Tijdens dit gesprek hebben we het over hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Daarna beslist u zelf of wij de juiste partij zijn. Zonder dat u ergens aan vastzit.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Groot netwerk

HVMS is één van de oudste en bekendste bedrijfsmakelaars in Zaandam. We hebben een groot netwerk dat we graag voor u inzetten. Bijvoorbeeld om het bedrijfspand te vinden dat aansluit bij wensen.

Dit vinden onze klanten

Profiteer van onze gratis waardebepaling

Onze specialisten komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling van uw bedrijfspand. Zo krijgt u een goed beeld van de waarde van uw bedrijfspand en zit u tegelijkertijd nergens aan vast. U kunt op basis van deze waardebepaling beslissen of wij u mogen helpen met de verkoop van uw bedrijfspand!

Bedrijfspand verkopen of verhuren? Zo werkt het!

Afspraak maken

U kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken met één van onze makelaars. Vanwege het coronavirus doen we dit het liefste telefonisch.
w

Aan de slag

Besluit u met ons in zee te gaan. Dan gaan we direct voor u aan de slag. We zoeken geschikte bedrijfspanden en staan u gedurende het hele traject bij.
l

Bedrijfspand gevonden?

Heeft u een passende bedrijfsruimte gevonden? Dan zorgen we ervoor dat u een goede deal krijgt en de verhurende partij aan alle voorwaarden voldoet.

Uw nieuwe bedrijfspand

Alle administratieve rompslomp rondom de overdracht van uw nieuwe bedrijfspand regelen wij. Zodat u zich op andere zaken kunt richten!

Neem contact met ons op over het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand

Onze contactgegevens
075 6510 620
bog@hvms.nl
Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam

6 + 14 =