Dé bedrijfsmakelaar die met u meedenkt

Uw belang en wensen staan bij HVMS voorop
Verhuren of verkopen. Kopen of huren. We leveren altijd een oplossing op maat
Dé persoonlijke bedrijfsmakelaar van Zaandam en omstreken

Kies voor het gemak van een professionele bedrijfsmakelaar

Het vinden van een geschikt bedrijfspand voor uw onderneming kan best lastig zijn. Net als het verkopen of verhuren ervan. Gelukkig kunt u daarbij professionele hulp krijgen. De specialisten van HVMS staan u graag met raad en daad bij, zodat u zich goed geholpen voelt en bovendien een hoop tijd kunt besparen.

Z

Verhuren of verkopen

Wilt u uw zakelijke vastgoed verhuren of verkopen? Dan helpen wij u graag met alles wat daarbij komt kijken. Zoals het bepalen van een goede strategie om uw bedrijfspand in de markt te zetten en het vinden van goede kandidaten.

Huren of kopen

Ook met het vinden van een bedrijfspand helpen wij u graag. We kennen Zaandam en omstreken behoorlijk goed. Of u nu wilt uitbreiden, net begint of een kleinere ruimte nodig hebt. We vinden snel een geschikte bedrijfsruimte voor u.

U

Taxeren

Taxaties zijn bij HVMS maatwerk. Onze specialisten gaan namelijk uit van het doel waarvoor de taxatie nodig is. Onze taxaties zijn daarom transparant, volledig en helemaal toegesneden op het doel dat u aan de waardebepaling verbindt.

Bedrijfsaanbod in de regio Zaandam

 

Met HVMS als uw bedrijfsmakelaar bent u verzekerd van…

w

Oprechte en persoonlijke aandacht

We hebben veel te vertellen, maar luisteren altijd eerst naar u. We vinden het namelijk belangrijk om u op een persoonlijke manier te helpen en écht de tijd voor u te nemen. Zo worden we zelf namelijk ook het liefst geholpen.

Z

Complete ontzorging

Bij HVMS vinden we het belangrijk dat u uw regelzaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Dus nemen we het ontzorgen van onze klanten heel serieus. Zodat u geen omkijken hebt naar het verhuren of verkopen van uw bedrijfspand of het vinden ervan.

Altijd een goede service

We staan u bij vanuit de gedachte: ‘Zo zou ik het ook voor mijn familie en vrienden regelen!’. We zetten net dat stapje harder voor u, omdat we weten dat dit een groot verschil kan maken. Bovendien leveren we u altijd maatwerk.

Kies net als deze klanten voor de zekerheid van HVMS

Hier kunt u ons vinden!

Paltrokstraat 20

Onze contactgegevens

 

bog@hvms.nl
075 – 6510 640
Paltrokstraat 20, Zaandam