Administratief vastgoedbeheer op maat bij HVMS

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met administratief vastgoedbeheer. Eén ding is zeker, we doen dit zeer nauwkeurig en zoeken altijd samen met u naar de beste manier om u hierin te ondersteunen! Zo heeft u hier geen omkijken naar en weet u zeker dat het goed geregeld is.

Laat uw administratief vastgoedbeheer gerust aan ons over!

Onze specialisten begrijpen dat u zich liever niet bezig houdt met het actualiseren van huurdersgegevens of het archiveren van inspectierapporten. Daarom nemen zij dit graag uit handen! We zijn gespecialiseerd in zeer nauwkeurig administratief vastgoedbeheer en kijken samen met u op welke gebieden we u het beste kunnen ondersteunen.

Dit is wat we voor u doen

m

Aanleggen digitaal beheerdossier met 24/7 inkijk via eigen inlog

i

Verwerken van mutaties

Z

Huuradministratie en huuraanpassing en indexatie

Budgetbeheer en bank gerelateerde handelingen en bijkomende zaken

Waarom HVMS?

Persoonlijke service

Een persoonlijke dienstverlening staat bij HVMS centraal. Dit betekent niet alleen dat we onze service inrichten op basis van uw wensen, maar ook dat u altijd persoonlijk contact hebt met een vast aanspreekpunt. Iemand die u en uw vastgoed goed kent. En mocht u het fijn vinden met ons aan tafel te zitten, dan bent u altijd welkom bij ons op kantoor.

We leveren maatwerk

Het belangrijkste vinden we dat onze dienstverlening 100% aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarom stemmen wij graag met u af welke dienstverlening wij u kunnen bieden door gebruik te maken van de professionele REMS software met cloudplatform voor 24/7 toegankelijkheid in een veilige en bewezen digitale omgeving. Uiteraard krijgt u actief maandelijks een huuroverzicht toegezonden zodat u in een oogopslag inzicht heeft in uw portefeuille.

Deskundig advies

Bij vastgoedbeheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe we bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw vastgoed.

Handige informatie en het laatste nieuws over vastgoedbeheer

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Telefonische bereikbaarheid van afdelingen

Geachte relatie, Hiermee brengen wij u graag op de hoogte met een aanpassing in de kantoororganisatie wat betreft de directe bereikbaarheid. De telefoon zal op werkdagen bereikbaar zijn van 8.30 uur tot en met 11.00 uur, hierna zal de telefoon doorgeschakeld worden...

Lees meer
Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Hoe pakt u het verduurzamen van uw VvE aan?

Steeds meer mensen nemen maatregelen om hun woning te verduurzamen. Maar voor een VvE is dat nog best een uitdaging. Het verduurzamen van een VvE is niet alleen een grotere ingreep, alle leden moeten het ook eens zijn met de maatregelen. En bovendien moet er voldoende...

Lees meer

Contact & service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw huurwoning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.